Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vass kärlek

kärleken talar

sanning och konsekvens blir

en kniv i ryggen




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-01 23:57



Bookmark and Share


  walborg
Ibsens tema i Vildanden.
2010-08-02

  Catharina Edin
Det kan vara så. Men det måste inte vara så.
2010-08-02

  Lavinia Röd
Aj då....Det var dumma och kärlekslösa lekkamrater....
2010-08-02

  Karina"Kia"
Oj! Vilken bra Haiku!
Säger allt!
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP