Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig få presentera mig själv!


Hej mitt namn är Ken

Och kärt barn har många namn
HulKen
TurKen
Hulken för att jag är så stark
Säg inget dumt
Reta inte upp mig
Ni tycker inte om mig när jag blir arg
;-)
Eller Turken som min bror brukar säga eftersom han tycker att jag har haft så mycket tur i mitt liv
Överlevt både det ena och det andra
Ja, och jag har även haft turen att få en klippa namngett efter mitt namn vid Flaten badet
En klippa på tolv och en halv meter
Den som alla slänger sig utför ner i plurret
Ken Carter klippan
Ja, ni vet han som försökte hoppa över Grand Canyons klippiga berg med bil men som dog på tionde försöket
Rest in peace, min vän
Och sen så har vi ju Ken Ring, Hipp Hopp sångaren ni vet
Ja, jag tycker i alla fall att han verkar vara en cool lirare
Men så har vi ju också Barbie med sin Ken som jag däremot inte är lika stolt över
Vill inte gärna bli förknippad med honom
Nä, jag är ingen bögig docka……

Ken Cassel
9/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-09 17:06



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Kul text:) Själv blev jag kallad för Stålis eller Stål-Nina när jag var i tonåren, hahaha
2010-08-09

  aol
en kul skrift, tack för den,
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel