Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst

Se den vind som blåser liv i allt

men ändå

blåser kallt

Se den höst som färgar marken röd

och värmer

med sin glöd




Fri vers av Lillis
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-11-20 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillis

Mina favoriter
grå
Gud låt honom blekna