Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvättad på avigsidan...



jag vänder

mitt aviga hjärta
mot himlen

rätt igen




Fri vers av Bo_67
Läst 354 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-08-10 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så fint. Tack.
2010-08-19

  NågonAnnans
Låter som om du kommit långt här i livet :) Lycka Till!!
2010-08-12

  Sonja Sidorow Lapington
härligt sant!
2010-08-12

  karenina VIP
väldigt fin är denna, att våga öppna och ta emot igen
2010-08-10

  Anna*
Helt underbar bild som stannar kvar hos mig :-) Tack!
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67