Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Ni väljer att blunda

Jag försöker förklara för er, men ni förstår inte.
Jag försöker visa för er, de ärr som mobbarna har orsakat,
men ni vill inte se.
Ni väljer att blunda.
Jag försöker göra mig hörd, men ni håller bara för öronen och går eran väg.
Jag försöker om och om igen, men ingen vill bry sig.
Nu har jag gett upp att ens försöka berätta för er hur jag blir behandlad.
Jag får helt enkelt ta lagen i egna händer och klara mig själv.
Precis som jag alltid har gjort.




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-10 16:36



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Jag ställer mig på din sida
2010-12-21

  Anna*
Mobbning och att inte bli hörd. Mitt hjärta sträcker sig ut till dig ♥♥♥
2010-08-12

  Frökenfanny
Vissa människor är svaga och skiter i allting som är för svårt och flyr istället.
Vissa är jävligt svaga.

Men du är stark och du kommer visa dem alla, hur jävla svaga de är!
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S