Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag sitter här och skriver ett litet vykort till dig över min dator

Åhhjaaa!
Ja, så jag sitter här för mig själv i min lilla bunker frivilligt inlåst som vanligt
och trycker på mina små tangenter
medan mina tankar bara flyter på
Och självklart så är det dig som jag tänker på
Ja, det vore ju fan annars
Ja, så det borde du veta om vid det här laget
Ja, så det borde du verkligen bara förstå
Saknar dig så
Tycker om dig
Ja, så jag känner mig lite ensam och naken här utan dig, och jag undrar vad du gör just nu?
Ja, och jag undrar när du vill ta dig lite tid och hälsa på
för jag vill ju inget annat hellre än
att det ska vara jag och du
Bara vi två....

Ursäkta!
men det knackar visst på dörren
Kan ni vänta lite?

Och när jag öppnar dörren så kan jag se att där står du ju
Åh, vad kul
Välkommen in, min vän!
Ja, jag blir så glad så
Höll precis på att skriva ett vykort till dig.....

Ken Cassel
10/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-10 17:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Härliga rader
2010-08-11

  aol
vilken fin överraskning, gläds med dej,
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel