Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är inte en edward hopper målning



vardagsrumpappors tröjor
tjejkvinnormammor till stora barn
kall kajal
en tom bar
en full bar
okända ansikten
välkända likväl

liten ort stor stad
någonting mittemellan
och villkoren
ja, villkoren
i stumma fönsterspeglingen

alla hör hemma
hemma
hemma
men soffan är inte min
böckerna olästa
sista lådan tom

det här är inte en edward hopper målning
vi jag du
det blev såhär ändå




Fri vers (Fri form) av SaraT
Läst 435 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-13 00:06



Bookmark and Share


  inbundet
Jäklar va bra!! Sista strofen är fenomenal; det knyter sig så i magen. Och inte för att detta har med saken att göra men jag är ett stort fan av Hopper.
2010-09-12

  Ola Rydberg
ja den berörde
2010-08-13

  PPQ
cool på något härligt sätt
2010-08-13
  > Nästa text
< Föregående

SaraT