Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själens väl påverkar


Fortsättningsvis blir det bussen!

.

Stressad och uppriven

faktum var oundvikligt


Bucklorna vittnar








Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 265 gånger
Publicerad 2010-09-09 23:41



Bookmark and Share


  Tothem
Hoppas det endast blev plåtskador! Kram
2010-09-12

  rebecca d VIP
Oj!!!! Nej!!!
ja, den påverkar väl koncentrationen...
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mejja