Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet bakom mig

Jag saknar landet
som har sol 9 dagar av 10
gratis öl på tisdagar

jag saknar landet
som bötföller soffliggarna
som har världens farligaste djur

jag saknar landet
som du blir kär i främlingar på gatan
som har en oviss men en ljus framtid

jag saknar landet
som jag har obetalda skulder i
som växer för varje dag som går






Fri vers av Hawaii
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-15 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii