Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

Vill höra det.
Höra dig viska.
Att det är ok.
Att allt kommer att bli bättre,
Vi kan se varandra till slut.
Våra hjärtan blir till en och samma.
Två själar binds ihop.
Jag vet.
Vem jag är.
Vem jag vill bli.
Jag vill något.

Vill se mig själv förbättras.
Håller din hand.
Ber dig att ha tålamod.
I mina drömmar vaknar jag av dunkande puls.
Det gör ont.
Att se mig själv i det förflutna.
Håll min andra hand och säg att det är ok.

Behöver höra det.
Krama mig, tills tårarna torkar.

Hatar detta, hatar mig själv ibland.
Mina brister finns bara där.
Tills jag en dag inser att jag inte har dem längre.

Se mig nu som jag är.
Jag ser dig som du är.
Inga mer frågor.
Bara vidröring.
Kyss mig.
Det känns så bra.
Att vi håller om varann.
Det känns så bra att vi kan förstå varandra.
Jag älskar dig.




Fri vers av Julio VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-08-20 01:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket berörande och rörande. Med en underbar insikt om att du en dag inte ser de brister du tycker sig ha. Antingen har du förlikat dig med de eller så ser du de inte längre. De är en del av dig, den du är, det som gör dig unik.
Se mig.... det viktigaste för oss människor. Att bli sedda, accepterade för den vi är. Tills man en dag inser att det betyder inte ett dugg vad andra tycker. Det enda som betyder något är att man kan leva med sig själv. Du är på väg.....
2013-10-14

  HelenaW
Känslosamt och ärligt..
2013-10-08

  Ninananonia VIP
Den här är så vacker...
2012-11-16

  Filosofen2
Alla vill älskas för dem vi är.
Mycket vacker och naken dikt om hur du önskar av kärlekens ansikte.
2012-08-08

  wildah
Väldigt fint skrivet!
2011-04-30

    ej medlem längre
vilken melodi, du kan du.
2011-02-28

  Sophie Jennifer
Oh herre min Jesus så grym! Alltså det går inte ens att säga hur

G R Y M

denna var. Shit. Wow. Respekt
2010-12-21

    vilgot hellros
riktigt riktigt riktigt jävla bra!
2010-10-29

  Lord
jag är svag för bra dikter om kärlek. Denna är mucho bravo.
2010-10-21

  Junitvillingen
Berörs verkligen av denna. Jag brukar tycka att punkter inte "ska finnas" i dikter (detta pga att dikterna på så sätt "hackar") och denna vackra text hade klarat sig bra utan dem - men ändå...där finns något som gör att punkterna efter varje mening inte stör...Den flyter ändå - och den griper tag. TACK för läsningen:-))
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP