Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus i skuggors land

jag är

lycklig nu

vet det
bara
varar någon sekund

gatljussken
bland
kullerstenar

gator
där
många gått före oss

blänk
i ett
vinglas på bordet bredvid

glitter på
skylt
neon i natten

dina ögon
det
glimrigaste jag vet




Fri vers av Lynx
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-24 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynx