Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några snabba citat av ordens betydelse

Lyrisk!

Om man är det så mår man bara bra

skrattar och är glad


Tvångsmässigt intagen!

Inte hundra procent

Fara för sig själv och andra


Lagom!

Det var en gång ett gäng gubbar som skulle dela på en sejdel öl och för att det skulle räcka till alla
så var de alla tvungna att bara ta en lagom klunk
( slurk )


Hemsk!

Ja, det är man om man bor hemma hos mamma och pappa allt för länge…..

Ken Cassel
25/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-25 20:10



Bookmark and Share


  aol
en sann rak skrift, ler gillas
2010-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Det sistnämnda gjorde jag, tyvärr...26 år...Ni unga, jag avråder er från att upprepa detta misstag.
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel