Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en risig slånbärsbuske



Du vet att jag vet,

att jag vet vad det handlar om.

Jag vet att Du vet att jag vet

ändå går det inte att reda ut.

Hatet ligger mellan oss

som en risig slånbärsbuske,

ogenomtränglig.

Ogenomtränglig,

om man inte går till attack mot den

med förlåtelsens makt.




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-28 18:27



Bookmark and Share


    idream
Jag gillar ditt sätt att skriva. Bra flyt!
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP