Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Spegelbild
Reflektion av ett liv.
Bevis på succe,
på förfall.

Tankarna,
de far runt omkring.
Med din kropp
du stoltserar.

Självförakt
som tränger undan
känslan av att
vara fri.

Du styrs
som en marionett.
Glömmer bort allt
vad stolthet var.

För du ser.
Du är nöjd.
Men du falller.
Vill ha mer.

Det är rädslan
för att tappa.
Att förlora allt
du byggt upp.

Du har uppnått
dina mål,
men tänk om
du förlorar.

Du är fast
i din rädsla.
Din bisarra
självkontroll.




Bunden vers (Annat versmått) av B-Nita
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-29 12:00



Bookmark and Share


  Anna*
Det leder till mycket av svårigheter när kontrollen får bli för stor över oss själva. Det kanske en gång var en överlevnadsstrategi men det hindrar oss i vardagen. Bra!
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

B-Nita
B-Nita