Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några gram, kanske?

 

en kraftig utskällning
ett kraftigt slag
en kraftfull föreställning
en kraftigt överskattad dag

det symboliserar ett liv
det symboliserar en dröm
ett tillstånd med heroin
en längtan att bli nöjd

det kan bli så väldigt fel
när man närmar sig dörren
alla får samtidigt spel
så det är bäst att spara på lögnen

en kraftfull föreställning
under en kraftigt överskattad dag




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-30 18:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Inte alldeles svårt att förstå sig på denna text, känns det som. Jag vill ge den trenne rosor av di röda för sin omedelbara inlevelse.
2012-07-28

  aol
ruggigt
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike