Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milt väder.

Faller tyst, så tyst.
Landar på våra tungor
Stjärnor utav is.


Försvinner så fort


Utan minsta förvarning


Man hann knappt leka.




Bunden vers (Haiku) av MaFilda
Läst 456 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-22 20:26



Bookmark and Share


  Cris
"Man hannknappt leka" var en fin men lite sorgsen avslutning. Snyft! visst skulle vi vilja leka i det vita en stund. Härligt skrivet!
2005-11-23

  Karl Henrik Karlsson
mycket vackert
2005-11-23

    ej medlem längre
det är mycket fint haiku-par(!)
om den första snön
mjuk, indirekt

du vill kanske ta bort haikus stränghet i form...
i så fall skulle jag ha
det där fina glest fallande
i första strofen, det är där det snöar
och ha det hoppackat i den andra

det är extra bra med slutet
en barnslig besvikelse över att den smälter bort så fort

grattis! M
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda