Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyttfågel



du skiftar tiden
med svarta tunga vingslag

krävan fylld med det
vi hade att ge
vrider du kroppen söderut

ständigt driven
av denna hunger
efter det som inte är




Fri vers av Bo_67
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-02 15:37



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Den här är mycket tänkvärd. Insiktfull text om relationer gissar jag. Vi skiftar tiden från nu till då ,utan att i bland vara medvetna om att det sker.
2010-09-11

  Anna*
Suveränt gestaltat med paralleller
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67