Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i livet




det finns stunder

när livet

är så härligt

att jag bara vill sjunga

och dansa

fri som en älva

över ängarna


när glädjen

spritter inom

och barnasinne,

fantasi och

sockerdricksbubbel

blandas i en härligt

sprudlande kompott


sådana stunder

vågar jag

återigen tro



på ljuset



i livet









Fri vers av Junitvillingen
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-04 11:26



Bookmark and Share


  Margithe VIP
vacker och lekfull, full med njutning om livet
2010-09-08

  Yrre VIP
Ja, ljuset finns ju som du har beskrivit så underbart!!
2010-09-05

  Jaseph
Underbar rörelse, rytm och liv i den här dikten! Livsglädje!!
2010-09-04

  sulimaa
Härliga rader som sprider glädje och framtidshopp!
2010-09-04

  Päronsplitt
En vacker och livfull dikt som jag glädjs med dig av. Din text skapar bilder, kan se dig över ängarna och kan känna glädjen i dina ord. Är det kärleken som kommit månne..*L*..
Nu blev den här dagen ljusare. Bra!
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen