Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Newtons vagga

Vi är kärleksbarn i en vagga
i en kärleksroman
som skrivits hundratals gånger om
romeo och julia
venus och mars
yin och yang

vi bor i en gordisk knut
på midas vagn
det går inte att lösa den med svärdshugg
knuten är byggd av silversträngar
som änglarna spelar på
lyssna
tystnadens toner

att fälla några tårar
och förstå
eller just för att man förstår
är alltid en början.




Fri vers av Lynx
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-05 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynx