Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roddtur på inhemska vatten

vågorna suckar mot skrovet
årtagen rör upp tårarna till ytan

stockholms skärgård
fylld av smulor av spruckna drömmar
som tornar upp ur det bräckta vattnet




Övriga genrer av Lynx
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-05 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynx