Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UnikuM

 

 

 

GOD   !
I am here now
on the top of my mountain
Can you hear me better now!
 Show me a sign

Show me a sign or
push me down

 

längs dina fotspår
besteg jag ner
från berg och stigar
ner mot öppna landskap lugna dalar och byar
träffade dem du träffade
talade med alla dem du talade
alla sa någonting
men jag hörde ingenting
från dig

det var bara blickar nerför fältet
mot horisonten över sand
dit tills havet hade sköljt bort dina fotspår
med sin heliga mjuka hand

Jag faller
faller på knän
var det havet eller du
som ropade i mina drömmar

Gud!
Jag visste inte om att jag
ska falla så här
djupt

sträcker ut mina händer
och blundar

 

 

kylan
känns inte
längre i händerna
på nordpolen och månen,
jag med fötterna på Jupiter
sträcker ut mig mot Venus
inväntar dygnet ditt
Jag brinner
febrilt

242 dagar kvar tills du vänder om
Vänd dig om och beskåda
det största korset som
någonsin har brunnit
i ett solariskt system
Vänd dig om och beskåda

????? ????? ????? ?? ?? ???? ????????? ?? ??? ??????? ?????? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ?? ??? ???? ????? ???  ???? ?????? ?? ???? ??? ?????? ??????. ? ???? ???? ???? ?????? ?? ?????? ????? ???? ?????? ???? ????? ?????? ??? ??? ?????? ?? ?? ???? ???????




Fri vers av Marduk VIP
Läst 1149 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2010-09-06 14:06



Bookmark and Share


  aol
så vackert
2010-11-19

  Svartsilver
väldigt vackert.
2010-09-11

  Yrre VIP
Kraftfullt, berörande och otroligt bra komponerat!
2010-09-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbara vackra bilder skapar du här.
2010-09-08

  Regn & Grus
*det var bara blickar nerför fältet
mot horisonten över sand*

Vackert skriven, du bjuder storslaga vyer i din dikt!
2010-09-07

    Kristin Rundkvist
vackert...oändligt och vackert.....
2010-09-07

    ej medlem längre
Väldigt och vackert bitivs. En maffig dikt t ex slutet och de 3 sista i första avsnittet.
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP