Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tanke...




ögonblick

kommer aldrig tillbaka

så fånga dem

i flykten

och spara dem



inom




Fri vers av Junitvillingen
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-08 18:36



Bookmark and Share


  Margithe VIP
vackert..
2010-09-08

  Line W
Så sant, så sant. Och vackert uttryckt! :)
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen