Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dina gröna ögons skull




när jag möter

de grönaste ögon

jag sett -

då ser jag

pärlor glittra och

eldar brinna


jag ser en åtrå

så het

att den ger mig

intensiva rysningar


en kärlek så äkta

att den fyller själen

med skön harmoni


dina ögon -

för deras skull

väjer jag

för eventuella hinder

för olyckskorpar

som kraxar högljutt

och för svarta pärlor

som de kastar på

vår väg


för dina gröna

ögons skull

river jag muren

jag byggt inom

och de murar som rests

av andra



för det är du och jag

vi två

här och nu


och jag tror också


sedan...















Fri vers av Junitvillingen
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-08 18:54



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart kärleksmättade rader!
2010-09-10

  Amorina
Dikten utstrålar kraft och kärlek! Härligt!
2010-09-08

  Margithe VIP
stark och kärleksfull
2010-09-08

    Ken Cassel
Mina är grågrönspräckliga melerade
Går inte de bra?
;)

kramar!

Ken
2010-09-08

  Line W
Så härligt! Kram :)
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen