Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns alltid ett val...hur svårt det än är...


Martyr...?




du...

fortsätt inte

att skylla allt

på din barndom

och gömma dig

bakom det som varit


det är

ack så bekvämt -

men jag orkar

inte längre

fajtas med



ett martyrskap










Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-09 14:31



Bookmark and Share


  Anna*
Så sant - det finns alltid ett val att gå vidare och ingen orkar med martyrskap hos en annan hur länge som helst.
2010-09-09

  walborg
Bra sagt - uppmuntrande.
2010-09-09

  Suzy med punkterna
Barndomen kan forma oss men vi har alltid ett val att avsluta och ta över vårt eget liv även om det ibland känns överjävligt.
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen