Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden har aldrig varit min vän

 

 

 

 

 

jag vet att det inte hunnit gå så många dagar
sedan jag sa att jag skulle försöka att dölja
mina känslor
och göra dem till hemligheter
men förstår du inte
att varje sekund utan dig i tystnad är en evighet
jag står inte ut en minut till
mitt hjärta skriker
det ropar efter dig

jag vet att jag inte kan göra något bättre
inte just nu
för det finns saker som behöver tid
och tiden
har aldrig varit min vän

jag önskar att jag var något mer
någon bättre
jag önskar att jag hade superkrafter
för då skulle jag flyga hem till dig
jag skulle fånga dig i mina armar och aldrig släppa taget
någonsin

men mest av allt så önskar jag nog
att jag kunde kontrollera tiden
för då skulle jag stanna och vrida tillbaka den
till de mörkaste av stunder i ditt liv
de som sårade dig så
jag lovar att jag skulle förhindra allt det onda att hända
jag skulle göra så att du aldrig känt sådan smärta

om jag bara kunde kontrollera tiden
så skulle jag göra dig lycklig
även om
det betyder att jag skulle radera min egen existens
från ditt hjärta
även om jag skulle orsaka mig själv den värsta av smärta
så är det ett pris jag skulle betala
för att du ska le igen

men jag är bara jag
alldeles superkraflös
jag kan varken flyga eller styra tiden
min enda superkraft
är den där varma pirriga känslan inom mig
i mitt hjärta
som jag känner när jag tänker på dig

jag har bara kärlek
men du
behöver tid

och tiden
har aldrig varit min vän

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas
Läst 701 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-09 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra dikt, och prefekt slut!

"jag har bara kärlek
men du
behöver tid

och tiden
har aldrig varit min vän"
Love it!
2011-03-02

  Cattie
Oj, Va bra! Gör ont och värmer samtidigt. Vacker.
2010-09-16

  Micky
Tiden har aldrig varit min vän heller..
Och genom att pressa folk med tiden
verkar allt bara bli ännu mer fel än
vad det var från början..

Texten beskriver så mycket frustration,
besvikelse och längtan att det gör ont
i min själ när jag läst den.

Du berör på djupet min vän.
Stjärna!
2010-09-14

    Mymlan.
Så vackert avslut! Jag känner din kärlek och förtvivlan så tydligt och hoppas innerligt att allting ska bli bra för dig.
2010-09-10

    Mymlan.
Så vackert avslut! Jag känner din kärlek och förtvivlan så tydligt och hoppas innerligt att allting ska bli bra för dig.
2010-09-10

  Anneli.W
Underbart vackert.
jag har känt detsamma.
faktiskt senast igår.
Men nu inatt blev mitt hjärta krossat.
Hmm, jag hoppas för dej, att denne person känner likadant.
du skriver mycket bra <3
2010-09-09

    ej medlem längre
Mmm.
Du målar en tavla i varma, sorgsna färger.
Vackert.
2010-09-09

    ej medlem längre
Helt fantastisk..
Tagen..
Vilken hyllning till henne
men också till dig själv.
Vackert, aj så vackert..
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas