Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad (tanka)

En tunn, sista vind
Försöker få liv i oss
Ett glödande kol

Vår arrogans byggde skydd
Synd att det blåste förbi




Bunden vers (Tanka) av frosthjärta
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-10 00:27



Bookmark and Share


  Aftonvännen
som människan en gång tämjde elden
vänder du arrogansen till något bra
just när du förlorar den

det ger mig en känsla av att vara styrd av vinden
men lika gärna använder mig av den
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta