Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta sjunger

Mitt hjärta sjunger
när du är nära!

Ingen annan kan
mig beröra
som du.

Din luft vill jag andas!

Dig... vill jag ge ro.

Dina ögon vill jag
få att glittra!

Mitt hjärta sjunger
när du är nära!

Allt i mig svindlar...

Hur kunde du?
Nå så djupt in till mig?

Spränga allt,
krossa...

Mitt starka
motstånd,
inifrån mig själv.

Med blott två ögon
fick du mig att falla.

Viktlös.

Mot marken.

Inför dina fötter.

Här ligger jag nu!

Lycklig och sårbar som aldrig förr!




Fri vers av Amorina
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-11 10:23



Bookmark and Share


  poetlinan
Här känner man igen sig, sååå vackert och sårbart som kärlek är!
2010-09-13

    ej medlem längre
Verkligen en lovsång till kärleken:)
Fin!
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina