Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händerna




åhh vad jag älskar dem -

dina varma händer!

händerna som så mjukt

och smeksamt

går på upptäcktsfärd

över hela min

brinnande kropp


för varje gång upptäcker du

något nytt

någon liten bit

som du inte utforskat innan

och jag bara ligger där

tar emot dina smekningar

och njuter


njuter av att just jag

är den kvinna

som får uppleva

dina vackra händer

som på både ett retfullt

och eggande sätt

lockar fram den vilda

tigrinnan i mig



den tigrinna

som med både händer,

läppar, tunga och ord

vill ge dig

allt det där

som bara finns

mellan två som



älskar varandra








Fri vers av Junitvillingen
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-12 17:36



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vacker kärlek och passion
2010-09-12

  ~Leonardo~
Så härligt tryggt och lustfyllt detta är...en njutning att läsa.
2010-09-12

  LovisaCecilia
Mmmmm
2010-09-12

  Monika A Mirsch VIP
den vackraste höstdikten jag någonsin läst!
2010-09-12

  Nina Nightwish VIP
Härligt! Skrivet med mycket öm kärlek och vacker lusta:)
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen