Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild längtan




vild av längtan

flyger jag in i din öppna famn

du viskar så mitt namn

med åtrå


kysser hungrigt

hör hur du andas mot min hud

du lockar mig med ljud

och hetta


smeker stilla

ger dig min lust och mitt begär

du stönar "ta mig här"!

och blundar


älskar, brinner

möter din blick som ber om mer

vi leker vilt och ger

av kärlek










Fri vers av Junitvillingen
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-12 20:37



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Skulle skriva ååh vad jag gillar denna! Särskilt eggande med raden: ta mig här! Fint!!
2010-09-12

  Nina Nightwish VIP
Å
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen