Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svåraste sveket




ville tro

ville så förbannat gärna tro

och visst -

jag trodde


jag trodde igen

och igen

och igen


men det guld

som glimmade

var bara

en chimär



nu kvävs jag nästan

av lögnerna

av sveket

av min egen

bottenlösa gråt



och om morgondagen

vet jag

absolut



ingenting










Fri vers av Junitvillingen
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-13 15:03



Bookmark and Share


    sunnanvind
Läsning som gör riktigt ont!
2010-09-15

  walborg
Stor kraftfull kram till en riktigt fin varm och god kvinna.
2010-09-13

  erkki
Det gör ont att läsa detta. Men det är mycket känslosamt formulerat. Den drabbade drabbas igen. Hemskt!
2010-09-13

  sulimaa
Smärtsamma ord som gnager sig in...
2010-09-13

  Nina Nightwish VIP
Den här texten känns.. Bra skrivet
2010-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen