Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djurister


En zebra föll vid stadens vattenhål.
Hyenor fotade, gamar skålade.

En antilop pudrade mulen, en annan borstade skamset sina vita läpp.
Ett gäng gorillor startade trubbel med savannens lejon.
Ett huggorm svek sin fru.

Fyra babianer spelade allan framför en smått road gasell i savannens finaste päls. Geparder drack vatten, grisar absint.

En flodhäst closade en deal med en noshörning som tände en cigarr och grymtade belåtet.

Inte en människa i sikte.




Fri vers av Gerard
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-13 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerard