Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med stjärnljus i dina ögon...




önskar

du vore här


då skulle jag

leka med fingrarna

i ditt nyklippta hår


borra in mitt ansikte

under din tröja

leka mjukt

med läpparna

och fingertopparna

på din hud


busa lite retfullt

med dig

nafsa, smaka, kyssa

tala om för dig

vad som väntar dig

denna sköna

septemberkväll


jag skulle egga dig

tills du

med stjärnljus i dina ögon

och hes stämma

låter mig få veta


att du vill dela

din allra hetaste dröm



med



mig










Fri vers av Junitvillingen
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-14 10:09



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt! : )
2010-09-16

  Baystream
Vilken längtan!
En vacker bön som talar direkt till hjärtat. APPLÅD!
2010-09-15

  sulimaa
Åhh hetta och sensualism ...underbart!
2010-09-14

    J. Herward
här behövs inga flammor gnistra till liv inte ;)
2010-09-14

  aol
helt underbar varm het poesi jag blev alldeles tossig, kram,
2010-09-14

  Nina Nightwish VIP
Härligt kärleksfullt och mycket vackert
2010-09-14

  Lars Hedlin
Mycket vackert!
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen