Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidenlakan i rött




så vacker du är

där du ligger

med ena handen kupad

om mitt bröst

medan din kind vilar

på den andra


din andning -

så jämn och lugn den

plötsligt är

det var ju alldeles nyss

som din njutning

måste hörts milsvitt omkring

då - när du

exploderade ut i det där

som kallas kärlek


efteråt kysste du

mig ömt

lekte med fingertopparna

på min ännu

så varma hud

viskade ord som varje kvinna

nog vill höra

från den hon älskar djupt


men nu -

nu sover din

tillfredsställda kropp

på nyinköpta sidenlakan i rött


själv motar jag bort sömnen

för en stund

bara för att njuta av

åsynen av



den allra vackraste















Fri vers av Junitvillingen
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-15 12:32



Bookmark and Share


  T.R Ekman
en text så vacker,att ögona tåras...
2010-09-15

    ej medlem längre
Du är mästarinna på att skriva sensuellt och kärleksfullt
2010-09-15

  Danne
Hmmm...?
Inte alls illa..lycka till med kärleken.
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen