Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften



Finns ett minne

kärare

än doften från

en liten människas

mjuka tår


och babyhår?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-16 13:15



Bookmark and Share


  Jaseph
Nej, det finns det inte!
Välformulerat av dig.
2010-09-18

  Lasseman VIP
Åh! nej jag instämmer helt.. babys doftar bäst i världen, en doft av liv som man kan känna igen när som helst.. kramar och applåder
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen