Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag satt på blå cafeét igår

Blå är så rätt
en motorväg på ena sidan
havet på den andra sidan

och jag satt där
mittemellan
alltets brus

det är klart jag grät
struntade i folks obekvämhet
över bristen på artiga leenden

när jag var liten
ville jag bli arkeolog
alternativt prinsessa

nu vill jag bara,
bara och bara,
hitta mig själv.




Fri vers av Lynx
Läst 446 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-16 18:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-12-12

  C.Wieske
Precis såhär känner jag nästan varje dag. Det är ett av mina stora mål i livet, att hitta mig och till fullo ta reda på vem jag är. Tack för detta.
2011-07-14

  tripto nin
lomma? fin!
2011-05-13

  Anya VIP
Fin text, igenkännande om att hitta sig själv.
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lynx