Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mister Ohly glänste!




Du får nog huka dig

herr Reinfeldt

inte vara så segerviss

och nonchalant

för igår visade Ohly

verkligen framfötterna -

han var tveklöst

bäste talaren!




Fri vers av Junitvillingen
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-17 07:27



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Jag kan bara hålla med tänkte att vänster kunde jag med röstat på men viktigast är att man är röd-grön
Anna-Karin
2010-09-20

  Mats Henricson
Tyvärr räckte det INTE till och V kan INTE bara använda sina krafter till en HATKAMPANJ mot SD ! Jag tycker precis LIKA ILLA om SD som V gör (det VET ni !), men vi MÅSTE också börja fundera i de banor son´m jag skrev om för redan ETT år sedan ! En REALISTISK invandringspolitik är vad det handlar om, med inriktning på att det MÅSTE finnas JOBB och en BRA fungerande SVENSKUNDERVISNING INNAN vi importerar dessa TIOTUSENTALS invandrare ! Jobbar ju själv på SFI och ser och hör, med egna ögon och öron, att MÅNGA invandrare med bristande svenskkunskaper skickas ut på praktik och ,mer eller mindre, överges av SFI:s ledning ! Pga att de MÅSTE lämna plats till NYA , helt "svenskokunniga" invandrare ! Budgeten för SFI måste HÖJAS med MÅNGA MILJARDER för att KLARA de invandrare som,redan, är HÄR !
2010-09-20

  Jaseph
Ja. Ohly har karisma. Han småmyser liksom och ler, och kör sitt race. Han är klart trovärdig.
2010-09-18

  Lady Alassa
MYcket läsvärd text
därför att det är
ett bra exempel på en effektiv partsinlaga
med ett aktuellt budskap.
Inledningen med sitt vågade och oförskämda imperativ till självaste imperatorn är verkningsfullt och ger löfte om mera.
Och står i frän kontrast till inledningens glättiga utrop om outsidern David.
Stenslungan måste väl ändå fungera nu. Annars vet då inte jag.
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen