Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene stunder

 

 

Smeksamheten i närheten

Värmen i dina ord

ömsesidighet

 

Sköna tankar formuleras i förtrogenhet

Dagdrömmar om framtiden

 

Fantasier som lockar till bus

Porlande skratt

som smittar

 

Kär lek livsnjutande

 

Trygghetsfamn omsluter all sårbarhet

Uppmuntrar framsteg

 

Du bejakar mitt innersta

som dyrbart, viktigt

och jag bejakar ditt

på samma sätt ♥

 

 




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-17 17:39



Bookmark and Share


  firefire
underbart,låter som den kärlek vi alla önskar och söker innerst inne;)
2010-09-18

  Cattie
Åh va fint!Du formulerar det så fint. Det man hoppas hitta en dag. Gärna förr än senare:-)
2010-09-17

  Max Poisé VIP
Så snyggt och renodlat Anna, jag bara faller för din skrivarstil!
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*