Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktelse... (eget foto)


Jag var älskad av den finaste människa som fanns




Höstfärgerna -
åhh så de lyser
där jag går med kameran
längs stranden

stannar till här och där
bara för att andas in
den friska, kyliga morgonluften
men också för att njuta
av det vackra landskapet

de flesta småbåtar
ligger ännu kvar i hamnen
flera änder simmar på rad
och lite längre bort
ser jag havet försvinna
bakom horisonten

ännu finns en och annan
blomma kvar
och rönnbären har väl aldrig
varit så starkröda som nu -
det blir många vackra höstbilder
många intryck

mina tankar går ett år
tillbaka i tiden -
då när min man och jag
vandrade på lågfjället
i det samhälle vi bodde i
under nästan trettio år

hösten var även hans
favorit-årstid
jakten, bärplockningen
skogspromenaderna och
många andra naturupplevelser

hösten är vacker -
men även om jag ännu inte
kan se den
med riktigt samma ögon
som under alla de år
han fanns vid min sida
så försöker jag -

en dag i taget...





Fri vers av Junitvillingen
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-20 17:22



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Vilken vackert målande text, med hjärtesorg i orden
2010-09-20

  Anya VIP
Vackra höstbilder och vemod lyckas du fånga så bra i din text!
2010-09-20

  aol
kram vännen, så fint du delar med dig av dina känslor
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen