Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar mjukt och allting, och jag anade nog inte.

Sådär fast
aldrig annars
saker att vanligtvis spy av
händer av sig själva, händer av mig
någon som, fan också, blev gullig
söt, någon lade något i mitt glas
det är fel
hur kunde jag när jag ju sa nej
jämt varje varje dag
och huden faller av, blottar
det där förändrade
nästan i rosa kjol, och hejhej världsvana
fötter, fortfarande inte okej
men undanflykter, allt jag börjat kasta
stänger kartongen, tejpar igen
skriver på och så
jag, mamma, pappa nymålade i varsin färg
och han har blivit lugn med tid,
för ja nu är det så det är
och jag vet det inte än men snart
värmer mina tankar och
händer i någon annans
liv, och jag får låna det




Fri vers av nougat_nisse
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 22:00



Bookmark and Share


  Mess
Vilken känsla! :D
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse