Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbanetankar

kanske han och hon blir älskande
kanske han ser hennes mun,
en Persisk ros
kanske hon känner lukten av hans hår,
av skogen
kanske de inte fortsätter läsa ned i knäet


kanske någon kan
läsa mina tankar

kanske någon hör mig






Fri vers (Fri form) av SaraT
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-20 22:21



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
kanonbra
gillade ochså titeln
2010-09-21

  Bobby
Tyckte särskillt om att sluta läsa ned i knäet.
När man sitter där så är det just så här det känns ibland...
Fint!
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

SaraT