sömnlöst, onyktert, men så jävla ärligt....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlöst, onyktert, men så jävla ärligt....




Man kan inte få allt i livet

 

 

 

 

 

 

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

jag vet att man inte kan få allt här i livet

därför är jag villig att ge upp vad som helst

bara jag får dig

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas
Läst 685 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-21 08:13



Bookmark and Share


  firefire
ärligt är alltid det bästa!
2010-09-22

    ej medlem längre
som sagt, så jävla ärligt.
2010-09-21

  coleve
vackert!
2010-09-21

  M.B
magiskt vackert :)
2010-09-21

  Invincible Thoughts
Saknar ord...
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas