Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aktuellt




RIP

 

 

Empati kan bara födas ur förståelsen

 

 




Fri vers av Hannadraken
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-21 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken