Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs - obs - obs!! INTE egen text, läst det nånstans och ville dela med mig - tycker den är så braaaa;-))


Läs och skratta - trots allvaret där bakom;-))




*En svensk och en amerikan
snackar om lite av varje.

Amerikanen säger:
-We've got George Bush, Johnny Cash
and Bob Hope!

Svensken svarar: We've
got Fredrik Reinfeldt , no cash and no Hope*




Fri vers av Junitvillingen
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-23 12:37



Bookmark and Share


  Anna*
*skratt* Javisst! Så kan det låta ... men det finns hopp och det får vi hålla fast vid.
2010-09-28

  erkki
Visst är det vitsigt. Men hade varit mera relevant, om man haft skäl att skriva:

We have Mona Sahlin, no cash and no hope.

Men vad man ser/hör och vill se/höra avgörs ju mellan öga/öra och hjärna.
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen