Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust och fägring stor




Längtansfingrar

rör sig mjukt

över morgonvarm hud


lätta kyssar av

trånande

fuktiga läppar -

ben och armar

slingras samman


det är du, jag

och åtrån


och väckarklockan -


den struntar vi i!










Fri vers av Junitvillingen
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-23 21:29



Bookmark and Share


  Anna*
Så härligt beskrivet och så skönt att slippa tänka på väckarklockan! =0)
2010-09-28

  Anya VIP
Mjuk text med glädje.
2010-09-24

  Yrre VIP
Det gjorde ni rätt i! :D jättefin!
2010-09-24

  erkki
Den morgontimma kommer
med lust och fägring stor
Du nalkas ljuva sommar
snart något i dig gror ...

Med blid och ljuvlig värma
till barn som snart blir fött
vid födseln oss sig närma
tar över sen vi dött.

Förlåt, men det bara blev så här
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen