Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart att kärleken mig fått fatt

Fortfarande får
tanken på dig
mig att bli rusig,
jag tappar allt kontroll!

Om jag blundar
känner jag att
jag nästan faller
omkull!

Det räcker att jag
tänker ditt namn
när jag står
vid diskbänken
och lagar mat,
för att få mig att le
och fnittra till...

Så mycket glädje!

Så många förvirrade känslor
det bor i mig!

Så mycket skratt!

Vart tar allt detta mig?

Det är så underbart härligt
att kärleken i mig fått fatt!




Fri vers av Amorina
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-24 11:22



Bookmark and Share


  aol
underbar upplyftande öm poesi om kärlek
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina