Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinner

Jag brinner som aldrig förr!

En gång utbränd,
fast mera vidbränd...

Har fått liv igen!

Må min eld
aldrig slockna!

Håll lågan...
vid liv!

Brinn!

Människa...

Brinn!




Fri vers av Amorina
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-25 09:05



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
brinna - bränd - solbränd - en god eld i din dikt
2010-09-26

  Quasimodo
Att vi måste brinna, fint!!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina