Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in i värmen

så mörknar himlen
skorna i geggamojan
öronen blir kalla
kroppen vill ha värme
torkad stelnad lera
färgar skorna grå
mössan värmer öronen
fötter skyndar på
kliver in i värmen
röda varma kinder
brasans värme knastrar
lyser upp i mörkret
livet rullar på






Fri vers av Dito VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP