Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg & saknad...


En fläkt från ovan




Den var som
en fläkt från ovan
den milda blick du
mig gav

men ingenting
blev som vi trodde
jag drunknar i
tårarnas hav

vid foten
av fjället därhemma
vi vandrade
sommar som höst

nu går jag
i mina tankar
kanhända ger
minnena tröst

du kallade mig
"min ängel"
och smekte så mjukt
min kind

men plötsligt
den kom emot oss
en så kall
och isande vind

dock känner jag
djupt i mitt hjärta
du är med mig
vart jag än går

och kanske
kommer det dagar
när höst blir
till vackraste vår















Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-28 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanna ord, vackert rim!
2010-09-28

    Annika J
Och den dagen kommer!
Att sörja har sin tid . att glädjas har sin .
2010-09-28

  erkki
Detta är verkligen ömsint och fint. Man tycker sig förstå precis hur du känner. Fint också att du ger framtiden en chans.
2010-09-28

  Anna*
Ömsint och vackert förtröstansfullt till minne av en älskad pappa!
2010-09-28

  Anya VIP
Skört och fint!
2010-09-28

  Yrre VIP
Mycket vackert rimmat om din saknad, kram från mig till dig!
2010-09-28

  Nina Nightwish VIP
En så fin och välskriven text i kort format.. Den säger så mycket, det ligger hjärtevärme i den, den förmedlar du verkligen.. Men i orden ligger SÅ mycket mer för dig, än vi någonsin kan förstå.. Även om vi får ett hum om det i den här vackra texten.. Väldigt varm och go ser han ut att ha varit din älskade, kram
2010-09-28

  ULJO
Att mista en kär vän är något man aldrig kan komma över. Sorgen och saknaden gör sig ständigt påmind. Du bearbetar din sorg på ett fantastiskt sätt tycker jag. Strålande.
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen