Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan sin pappa...




Fem barn

alla olika

men alla bär de

samma sorg


över att ha förlorat

sin älskade pappa


på tok för tidigt...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-28 15:55



Bookmark and Share


  aol
gör så ont att läsa , sänder dej en kram vännen,aol
2010-09-30

  ULJO
En tröst i allt mörker är att du ju inte står ensam. Lider med dig.
2010-09-30

  walborg
Men barnen har Dig, och Ni delar sorgen tillsammans, så som han hade önskat.
2010-09-28

  Anna*
Jag beklagar sorgen och sänder varma cyberkramar ♥ Var rädda om er och stötta varandra allt efter förmåga!
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen