Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstkänsla

sista värmen
brinner ut
löven glöder
vinden blåser
blåser ut
blåser rent
lämnar plats

kylan kommer
mörkret stannar
under ytan
vilar livet
väntar värmen
kommer sakta
återföds




Fri vers av Dito VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2010-09-28 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP